Ideálny konferenčný stolík? Vieme ako si ho vybrať!

Konferenčný stolík je neodmysliteľnou súčasťou každej obývačky. Spolu s gaučom tvoria doslova nerozlučný pár, či už z funkčného, alebo z  estetického hľadiska.


Konferenčný stolík je neodmysliteľnou súčasťou každej obývačky. Spolu s gaučom tvoria doslova nerozlučný pár, či už z funkčného, alebo z  estetického hľadiska. Na výber je však nekonečné množstvo druhov obývačkových stolíkov, a preto sme pre vás pripravili niekoľko tipov, o tom, ako si vybrať konferenčný stolík z praktického, ale aj vizuálneho hľadiska tak, aby ste výber neľutovali.
 

konferenčný stolík Customform Daryl 80 zlatá
konferenčný stolík Customform Daryl 80 zlatá

Ako postupovať pri výbere konferenčného stolíku do obývačky?


Pri výbere konferenčného stolíku do obývačky je potrebné brať do úvahy celkový estetický vzhľad miestnosti. Aké farby tu prevažujú? Aké materiály sa tu nachádzajú? V akom štýle je zariadená obývačka? Mám dostatok priestoru? Pokiaľ chcete aby táto miestnosť vyzerala vkusne, je potrebné pri výbere konferenčného stolíka brať ohľad na všetky spomenuté otázky.
 

konferenčný stolík Ragaba Square
konferenčný stolík Ragaba Square


Drevený konferenčný stolík dodá vašej domácnosti nový nádych.

Premýšľate nad konferenčným stolíkom z dreva? MY HOVORÍME ÁNO! Drevo do vášho interiéru prinesie pravé pocity domova a prírody. Pokiaľ teda premýšľate nad konferenčným stolíkom z dreva, nemajte obavy!  Páči sa vám konferenčný stolík dub sonoma, alebo skôr obývačkový stolík z masívu? Stačí si už len vybrať podľa vlastného gusta.

 konferenčný stolík Ragaba Ufo

konferenčný stolík Ragaba Ufo


Hľadáte niečo originálne? Zvoľte dizajnový konferenčný stolík.

Pokiaľ chcete stolík do obývačky, ktorý bude netradičný, siahnite po konferenčnom stolíku so zaujímavým dizajnom. Nezabudnite brať ohľad aj na to, v akom štýle je vaša obývačka zariadená. Je to minimalizmus, alebo skôr nádych luxusu? Aké tvary obľubujete? Bude to okrúhly konferenčný stolík, alebo skôr hranatý?

konferenčný stolík Customform Daryl 140
konferenčný stolík Customform Daryl 140

Industriálny stolík je čoraz viac trendy!

Počuli ste už o industriálnych konferenčných stolíkoch? Ešte nie? Tak pozorne čítajte. Industriálny štýl je charakteristický kombináciou dvoch vlastností:

  • útulnosť
  • tvrdšie kontúry


Zvláštna kombinácia, však? Musíme vás však ubezpečiť, že zvláštne to vôbec nie je. Práve naopak Industriálny štýl už na prvý pohľad pôsobí,.. pohodlne! Radšej sa však presvedčte sami.

konferenčný stolík Customform Tensio 80 Wood

konferenčný stolík Customform Tensio 80 Wood

Ako je to s bielymi konferenčnými stolíkmi?


Biele konferenčné stolíky sú veľmi populárne. Táto farba je totižto neutrálna a určite ňou, z estetického hľadiska, nič nepokazíte. Je potrebné sa však o stolík dôkladne starať, aby na povrchu nezostali škvrny, ktoré ho poškodia. Pokiaľ však budete opatrní, tak hurá do toho!

konferenčný stolík Ragaba Ovo

konferenčný stolík Ragaba Ovo

Úložný priestor naviac aj vďaka konferenčnému stolíku


Pokiaľ máte vo vašom interiéri menej priestoru a radi by ste privítali úložný priestor naviac, pomôcť vám s tým môže aj konferenčný stolík. Mnoho zaujímavých kúskov nájdete totižto aj s úložným priestorom, ktorý môže byť v malých priestoroch obrovským bonusom!
 

konferenčný stolík Customform Tensio 2 floor

 konferenčný stolík Customform Tensio 2 floor

Sklenený konferenčný stolík, je praktický?


Premýšľate nad kúpou skleneného konferenčného stolíka do obývačky? Je potrebné si uvedomiť fakt, že je náročnejší na údržbu. Sklenený konferenčný stolík je totižto potrebné častejšie umývať, aby na ňom nezostali fľaky z pohárov, vyliatej vody, či iné nečistoty.

Mnoho zaujímavých, konferenčných stolíkov nájdete aj u nás na MOOD.sk neváhajte a prezrite si našu ponuku. Sme si istí, že minimálne jeden z nich vás očarí všetkými svojimi vlastnosťami.